Welkom bij JuristLijn!

Wij zijn een groep jonge, enthousiaste juristen
op één lijn die samen hard werken aan de juridische
dienstverlening van heden. Wij geloven dat er
nogal wat anders kan in onze branche en daarom
werken wij ook net even wat anders.
Ontdek meer over ons

Zit u met een juridische vraag? Wij helpen u graag!

Wij zijn er voor u met snel,
persoonlijk en begrijpelijk
juridisch advies.
Word nu lid

U kunt bij ons inzichtelijke processen, lagere kosten en vooral duidelijkheid verwachten.

Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent, welke opties u heeft en wat de gevolgen van uw keuzes zijn. Dat laatste is misschien nog wel het belangrijkst. Want bij ons draait alles om uw keuzes. U zult ons niet horen over onze juridische strategie. Bij ons zit u aan het stuur en u kunt erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om uw oplossing te bereiken. Het laatste dat u wilt is namelijk een prima juridisch resultaat, dat niet voelt als een oplossing. En wat heeft u er dan eigenlijk aan? Wij gaan daarom verder dan de regels, de wetten en uitspraken. Wij leren u graag kennen zodat we echt begrijpen waar het om draait.

Direct contact

Wij zijn er voor U!

Dat laatste is misschien nog wel het belangrijkst. Want bij ons draait alles om uw keuzes. U zult ons niet horen over onze juridische strategie. Bij ons zit u aan het stuur en u kunt erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om uw oplossing te bereiken. Het laatste dat u wilt is namelijk een prima juridisch resultaat, dat niet voelt als een oplossing. En wat heeft u er dan eigenlijk aan?

Wij gaan daarom verder dan de regels, de wetten en uitspraken. Wij leren u graag kennen zodat we echt begrijpen waar het om draait.

Bij ons gaat het dus om u. Dat merkt u aan alles. De manier waarop u ons kunt bereiken, hoe we met u communiceren en wat we doen met uw feedback. Wij werken samen met u. Want wij geloven dat we alleen zo kunnen komen tot een oplossing die echt bij u past.

Neem contact met ons op via info@juristlijn.com of per telefoon: 010 – 261 32 34. U kunt ons ook bereiken via WhatsApp: 06 – 11 60 25 68 of via Facebook Messenger.

 

Samenwerkingspartners

Waarom lid worden van JuristLijn?

  Krijg onbeperkt juridisch advies
  Profiteer van de laagste prijzen
  Krijg korting op advocaten
  Bespaar geld

Word nu lid
Direct advies:
010 261 32 34

ma – vr: 09:00 tot 17:30 uur

Direct advies:
010 261 32 34

ma – vr: 09:00 tot 17:30 uur