Online Incasso werkt met de No Cure, No Pay methode. Dit betekent dat u volledig risicoloos bent als u met ons een samenwerking aangaat. U betaalt simpelweg niets, maar ontvangt wel het geld waar u recht op heeft. Heel normaal binnen ons bedrijf, u betaalt bijvoorbeeld ook geen dossierkosten. Iets wat bij vele andere incassobureaus heel normaal is.

Wanneer wij één opdracht van u krijgen, hebben wij maar een doel en dat is deze opdracht zo snel mogelijk voltooien. Wij gebruiken dan ook verschillende methodes om de andere partij te bereiken. Dit kan wel eens lastig zijn, alleen de ervaring leert dat de aanhouder altijd wint.

Uiteraard vervelend wanneer een andere partij de rekening niet betaalt. Wanneer dit het geval is, dan helpen wij u graag met het incasseren van het door u te ontvangen geld. Wij komen graag met u in contact!

Om de beste service te bieden werken wij samen met Kant Incassobureau een hoog aangeschreven incassobureau, waar kwaliteit en snelheid voorop staat. Kernwaarden welke dus ook bij JuristLijn voorop staan. Door middel van deze samenwerking weten wij zeker dat we de hoogste kwaliteit kunnen leveren aan al onze cliënten.

Ben je lid als ondernemer of particulier van JuristLijn en heb je last van wanbetalers?
Stuur dan enkel de facturen naar info@juristlijn.com en de rest is service!